1. Anasayfa
  2. Ulaşım Saatleri

Aliağa İzmir Dolmuş Saatleri, Güzergahları ve Fiyatları 2024

Aliağa İzmir Dolmuş Saatleri, Güzergahları ve Fiyatları 2024
0

Aliağa İzmir Dolmuş Saatleri

Aliağa İzmir dolmuşları sezona, mevsimlere, hava durumuna ve diğer faktörlere göre farklı saatlerde hareket edebilmektedir. Saat ve güzergah çalışmaları belediye tarafından gerçekleştirilmesine karşın istenmeyen durumlar karşısında daha geç ya da daha erken seferler ile karşılaşılabilmektedir. Özellikle Aliağa ve İzmir popüler lokasyonlar arasında olduğu için işçi kış saatlerinden işe başlama saatlerine kadar birçok unsur göz önünde tutulur. Aliağa ve İzmir dolmuş seferleri için belirlenen saatler hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı hareket saatlerine sahip olabilmektedir.

Aliağa İzmir Dolmuş Saatleri Kaç?

Aliağa İzmir durakları dolmuş saatleri güne göre değişmektedir. Aliağa ve İzmir arasındaki dolmuşların gerçekleştirdiği kalkış saatleri değişiklik gösterme hakkına sahiptir. Hafta içi ve hafta sonu günlerde yoğunluğa bağlı olarak sefer saatleri değiştirilir. Özellikle yaz aylarında hem sefer sıklığı hem de seferlerin sayısı artış göstermektedir. Hafta içi kalkış yapan ilk araç 06.30’da hareket eder.

Aliağa İzmir Dolmuş Saatleri

Aliağa İzmir Dolmuş Saatleri Hafta Sonu Değişir Mi?

Aliağa İzmir dolmuş saatleri hafta sonu değişmektedir. Özellikle tatil günlerinde sezonda ve resmi tatillerin söz konusu olduğu tarihlerde Aliağa ve İzmir dolmuş saatleri hafta sonlarında daha farklı olmaktadır. Sefer sıklığı azalırken, sefer sayısı gece geç saatlere kadar devam edebilmektedir. Aliağa ve İzmir dolmuş seferleri için belirlenen çalışma saatleri hafta sonu değişiklik gösterir ve hafta sonu dolmuş kalkış saati 09.00’dur.

Aliağa İzmir Dolmuş Saatleri En Son Kaçta?

Aliağa İzmir son dolmuş saatleri en son 19.00’dur. Kalkış durağına bağlı olarak dolmuşun hangi saatte son seferini gerçekleştireceği farklı olmaktadır. Aliağa durağından kalkarak İzmir’e doğru hareket edecek olan son sefer saat 19.00’da yapılır. İzmir durağından kalkan ve Aliağa’ya giden son sefer ise 19.20’de son bulur. Dolmuş seferleri 2 durak arasında farklı şekillerle planlanmaktadır. Özellikle İzmir ana merkez durağı olduğu için buradan kalkan seferler genellikle daha geç bir saate sahiptir.

Aliağa İzmir Dolmuş Güzergahı Nedir?

Aliağa İzmir dolmuş güzergahı içerisinde birçok durak yer alır. Aliağa ve İzmir arasında gerçekleştirilen dolmuş seferlerinde belirlenen güzergah genellikle değiştirilmez.

Dolmuş kooperatifi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde eğer güzergah değiştirilecek ise bu durum halka bildirilmektedir. Aliağa durağından kalkarak İzmir’e varan dolmuşların seferlerinde şu duraklar yer alır:

  • Helvacı
  • Gemi Söküm
  • Çakmaklı
  • Kara Kuzu
  • Foça
  • Bergama
  • Şakran
  • Çandarlı
  • Aliağa

Aliağa İzmir Arası Otobüs Var Mı?

Aliağa İzmir arası otobüs seferleri de bulunmaktadır. Aliağa ve İzmir arasında seyahat etmesi gereken kişiler, farklı toplu taşıma araçlarını kullanabilmektedir. Bu toplu taşıma araçları kullanılarak kişiler farklı araçlar ile istedikleri noktaya kolaylıkla erişim sağlayabilir. Bu bölgedeki toplu taşıma sistemi son derece gelişmiştir. Aliağa ve İzmir dolmuş seferleri de haftanın her günü gerçekleştirilmeye devam eder.

Aliaga Izmir Dolmus Saatleri

thumbnail
Önerilen Yazı
İzmir Dolmuş Saatleri, Fiyatları ve Çalışma Saatleri 2024

En güncel Aliağa İzmir Dolmuş Saatleri, Güzergahları ve Fiyatları için Aliağa belediyesinin sitesini kontrol etmeyi unutmayın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir