1. Anasayfa
  2. Ulaşım Saatleri

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Saatleri, Güzergahları ve Fiyatları 2024

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Saatleri, Güzergahları ve Fiyatları 2024
0

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Saatleri

Dalaman Sarıgerme dolmuşları için belirlenen bazı saatler vardır. Her 2 duraktan da araçlar aynı saatte kalkmaktadır. Bazı zamanlarda sefer sıklıkları farklı olmasına karşın Dalaman kalkışı ile Sarıgerme kalkışı arasında benzerlik bulunur. Dalaman ve Sarıgerme dolmuşları için belirlenen saat aralıkları ise mevsime bağlı olarak değişiklik gösterir.

Yaz aylarında sunulan hizmet ile Eylül ve ekim ayı itibariyle belirlenen saatler arasında farklılıklar olması muhtemeldir. Belediye tarafından düzenlenen bu saatlerde genellikle yoğunluk, mevsimsel özellikler, hava şartları ve turist sayısı gibi faktörler göz önünde bulundurulur.

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Saatleri

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Saatleri Hafta İçi Kaçta?

Dalaman Sarıgerme dolmuş saatleri hafta içi 09.00’da başlamaktadır. Başlangıç noktası Dalaman olarak belirlendiği takdirde sabah kalkışı için bu saat geçerli olacaktır. Hafta içi ve hafta sonu aynı saatlerde seferler başlamaktadır. Hafta içi belirlenen seferler ilk olarak 09.00’da başlar ve mesai sonuna kadar devam eder. Buradaki mesai standart mesai saatlerini içermektedir ve 18.30’da son sefer gerçekleştirilmektedir.

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Saatleri Kaçta Başlar?

Dalaman Sarıgerme dolmuş saati hafta sonu her saat başı gerçekleştirilir. Dalaman ve Sarıgerme durakları arasındaki yolculuklar genellikle belirli seferler ile gerçekleştirilir. Bu seferlerin sıklığı ise genellikle saat başı olmak üzere planlanır. Yoğun günlerde ve hava şartlarına bağlı olarak uygun günlerde daha kısa aralıklar ile seferler düzenlenebilmektedir. Yaz ve kış tatillerine bağlı olarak Dalaman ve Sarıgerme dolmuş saatleri 09.00’da başlar.

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Saatleri Kaçta Biter?

Dalaman Sarıgerme dolmuş saatlerinin bitişi 18.30’dur. İlk sefer 09’da gerçekleşir ve ardından 14.00’e kadar her saat başı araç kalkışı yapılır. 14.00 sonrasında ise ilk sefer 15.30’da gerçekleşmekte ve ardından 18.30’da kadar her 60 dakikada bir dolmuş kalkar.

Dönüş saatleri için de geçerli olan bu durum, hafta içi ve hafta sonunu kapsamaktadır. Dalaman ve Sarıgerme dolmuşları 14.00 – 15.30 arasında mola vermektedir. Dalaman ve Sarıgerme arası son kalkış her iki durak için de 18.30’da yapılır.  

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Saatleri

Sarıgerme’den Dalaman’a İlk Sefer Saat Kaçta?

Sarıgerme’den Dalaman’a ilk dolmuş seferi 09.00’da başlar. Sarıgerme’den kalkan araç 11 durak sonra Dalaman Merkez durağına ulaşır. Her bir durak arasındaki mesafe özellikle trafik yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle sabit bir zaman dilimiyle karşılaşmasına karşın her 2 durak arasında belirli sapmaların yaşanması mümkündür. 2 durak arasında sefer sıklığı 60 dakikayla 102 dakika arasında değişiklik göstermektedir.

Dalaman Sarıgerme Dolmuş Güzergahı Nedir?

Dalaman Sarıgerme dolmuş durakları arasında şunlar yer alır:

  • Dalaman merkez durağı
  • Eczane durağı
  • Fevziye durağı
  • Dirikler durağı
  • Sağlık ocağı durağı
  • Kanatlar durağı
  • Engelliler okulu durağı
  • Zararsız durağı
  • Softalar durağı
  • Akdoğan durağı
  • Karameneviş durağı
  • Sarıgerme durağı

Bu duraklar arasında hafta iç ve hafta sonu her gün Dalaman ve Sarıgerme dolmuşları için seferler bulunur.

thumbnail
Önerilen Yazı
Fethiye Seydikemer Dolmuş Saatleri, Sefer Fiyatları 2024

En güncel Dalaman ve Sarıgerme, Güzergahları ve Fiyatları için Muttaşın sitesini kontrol etmeyi unutmayın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir